ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ >

Η οικογένεια μας

Όλα ξεκίνησαν από μια πίτα της γιαγιάς μας, μέσα σε ένα παραδοσιακό φούρνο, από μια οικογένεια Ηπειρωτών, πριν από 30 χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά οι αρχές μας παραμένουν οι ίδιες.


Πιστεύουμε στην αξία των φρέσκων πρώτων υλών, στην αξία της καλύτερης δυνατής ποιότητας, της απόλυτης καθαριότητας και της ασφάλειας. Πιστεύουμε στη στενή σχέση και συνεργασία με τον πελάτη μας η οποία χτίζεται πάνω στην εκτίμηση προς το μόχθο και την προσπάθειά του. Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σεβόμαστε όλους τους τελικούς καταναλωτές που θα μας τιμήσουν με την προτίμηση των προϊόντων μας.


Όλες αυτές οι αρχές εκφράζονται στην πράξη από τα προϊόντα μας. Όλα τα προϊόντα μας τα φτάχνουμε χρησιμοποιώντας τις καλύτερες και ασφαλέστερες πρώτες ύλες, ακολουθώντας πιστά το πρότυπο ISO 22000, σε καινούριες και μοντέρνες εγκαταστάσεις. Εμπλουτίζουμε συχνά τη σειρά των προϊόντων μας με καινούργιους κωδικούς, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες των πελατών μας και τις ανάγκες της αγοράς. Παίρνουμε όλα τα μέτρα ώστε να φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση, ώστε να είστε και εσείς, όπως και εμείς, περήφανοι για αυτά.