Το πρώτο προϊόν που παρασκευάσαμε και το σήμα κατατεθέν μας. Φτιαγμένες με μεράκι, με την ηπειρώτικη συνταγή της γιαγιάς Θεοδώρας, οι πίτες μας παρασκευάζονται στο χέρι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορούν να βρεθούν- ελληνικό αλεύρι, φρέσκο σπανάκι, γνήσια φέτα και ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμα; Μια λαχταριστή, υπέροχη πίτα, ίδια με εκείνη της γιαγιάς.
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μ/Μ
ΚΙΒΩΤΙΟ
ΒΑΡΟΣ (gr)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
ΧΡΟΝΟΣ (min)
133
Κολοκυθόπιτα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
45
Τυρόπιτα D32 τεσσάρων τυριών
Τμχ.
6
1.900-2.000
180-200
40-50
2
Σπανακόπιτα 6άρα
Τμχ.
8
2.000-2.100
180-200
40-50
20
Τυρόπιτα 6άρα τεσσάρων τυριών
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
35
Πρασόπιτα 6άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
45-55
13
Σπανακόπιτα D40
Τμχ.
5
3.200-3.300
180-200
70-80
22
Τυρόπιτα D40 τεσσάρων τυριών
Τμχ.
6
3.000-3.100
180-200
40-50
12
Σπανακόπιτα 30x45
Τμχ.
5
3.200-3.400
180-200
50-60
21
Τυρόπιτα 30x45 τεσσάρων τυριών
Τμχ.
5
3.000-3.200
180-200
40-50
10
Σπανακόπιτα 45x38
Τμχ.
5
3.500-3.700
180-200
50-60
11
Τυρόπιτα 45x38 τεσσάρων τυριών
Τμχ.
6
3.300-3.400
180-200
45-55
24
Μεσoγειακή πίτα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
45-55
4
Πίτα τυρί-ντομάτα 4άρα
Τμχ.
10
950-1.000
180-200
35-45
88
Μανιταρόπιτα D32
Τμχ.
6
1.900-2.000
180-200
40-50
95
Κοτόπιτα 4άρα
Τμχ.
10
900-1.000
180-200
35-45
28
Σπανακόπιτα D32
Τμχ.
6
2.000-2.100
180-200
60-70
Κολοκυθόπιτα
ΚΩΔΙΚΟΣ
133
ΚΙΒΩΤΙΟ
8
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Τυρόπιτα D32 τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ
45
ΚΙΒΩΤΙΟ
6
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Σπανακόπιτα 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ
2
ΚΙΒΩΤΙΟ
8
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
2.000-2.100
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Τυρόπιτα 6άρα τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ
20
ΚΙΒΩΤΙΟ
8
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Πρασόπιτα 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ
35
ΚΙΒΩΤΙΟ
8
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
45-55
Σπανακόπιτα D40
ΚΩΔΙΚΟΣ
13
ΚΙΒΩΤΙΟ
5
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.200-3.300
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
70-80
Τυρόπιτα D40 τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ
22
ΚΙΒΩΤΙΟ
6
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.000-3.100
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Σπανακόπιτα 30x45
ΚΩΔΙΚΟΣ
12
ΚΙΒΩΤΙΟ
5
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.200-3.400
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
50-60
Τυρόπιτα 30x45 τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ
21
ΚΙΒΩΤΙΟ
5
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.000-3.200
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Σπανακόπιτα 45x38
ΚΩΔΙΚΟΣ
10
ΚΙΒΩΤΙΟ
5
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.500-3.700
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
50-60
Τυρόπιτα 45x38 τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ
11
ΚΙΒΩΤΙΟ
6
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
3.300-3.400
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
45-55
Μεσoγειακή πίτα
ΚΩΔΙΚΟΣ
24
ΚΙΒΩΤΙΟ
8
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
45-55
Πίτα τυρί-ντομάτα 4άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ
4
ΚΙΒΩΤΙΟ
10
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
950-1.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Μανιταρόπιτα D32
ΚΩΔΙΚΟΣ
88
ΚΙΒΩΤΙΟ
6
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
40-50
Κοτόπιτα 4άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ
95
ΚΙΒΩΤΙΟ
10
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
900-1.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Σπανακόπιτα D32
ΚΩΔΙΚΟΣ
28
ΚΙΒΩΤΙΟ
6
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
2.000-2.100
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
60-70