ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ >

Χωριάτικες πίτες

Εξερευνήστε τον κατάλογό μας εδώ, ή μέσω των παρακάτω κατηγοριών:

Το πρώτο προϊόν που παρασκευάσαμε και το σήμα κατατεθέν μας. Φτιαγμένες με μεράκι, με την ηπειρώτικη συνταγή της γιαγιάς Θεοδώρας, οι πίτες μας παρασκευάζονται στο χέρι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορούν να βρεθούν- ελληνικό αλεύρι, φρέσκο σπανάκι, γνήσια φέτα και ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμα; Μια λαχταριστή, υπέροχη πίτα, ίδια με εκείνη της γιαγιάς.
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μ/Μ
ΚΙΒΩΤΙΟ
ΒΑΡΟΣ (gr)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ()
ΧΡΟΝΟΣ (min)
133
Κολοκυθόπιτα 6άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
110
Σπανακόπιτα ΧΤ 12άρα
Τμχ.
5
3.600-3.700
180-200
50-60
115
Σπανακόπιτα ΧΤ 35άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
201
Κιμαδόπιτα 4άρα
Τμχ.
10
900-1.000
180-200
35-45
102
Σπανακόπιτα ΧΤ 6άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
113
Σπανακόπιτα ΧΤ D40
Τμχ.
5
3.200-3.300
180-200
70-80
128
Σπανακόπιτα ΧΤ D32
Τμχ.
6
1.900-2.000
180-200
60-70
96
Τυρόπιτα 6άρα τεσσάρων τυριών
Τμχ.
8
1.800-2.000
180-200
40-50
112
Σπανακόπιτα ΧΤ 15άρα
Τμχ.
5
3.200-3.300
180-200
50-60
117
Σπανακόπιτα ΧΤ 24άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
45
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών D32
Τμχ.
6
1.800-1.900
180-200
40-50
2
Σπανακοτυρόπιτα 6άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
40-50
35
Πρασόπιτα 6άρα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
45-55
13
Σπανακοτυρόπιτα D40
Τμχ.
5
3.200-3.300
180-200
70-80
22
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών D40
Τμχ.
6
3.000-3.100
180-200
40-50
12
Σπανακοτυρόπιτα 15άρα
Τμχ.
5
3.200-3.300
180-200
50-60
21
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών 15άρα
Τμχ.
5
3.000-3.100
180-200
40-50
10
Σπανακοτυρόπιτα 12άρα
Τμχ.
5
3.600-3.700
180-200
50-60
11
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών 12άρα
Τμχ.
6
3.300-3.400
180-200
45-55
24
Μεσoγειακή πίτα
Τμχ.
8
1.900-2.000
180-200
45-55
4
Πίτα τυρί-ντομάτα 4άρα
Τμχ.
10
950-1.000
180-200
35-45
88
Μανιταρόπιτα D32
Τμχ.
6
1.900-2.000
180-200
40-50
95
Κοτόπιτα 4άρα
Τμχ.
10
900-1.000
180-200
35-45
28
Σπανακοτυρόπιτα D32
Τμχ.
6
1.900-2.000
180-200
60-70
Κολοκυθόπιτα 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 133
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακόπιτα ΧΤ 12άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 110
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.600-3.700
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 50-60
Σπανακόπιτα ΧΤ 35άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 115
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Κιμαδόπιτα 4άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 201
ΚΙΒΩΤΙΟ 10
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 900-1.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 35-45
Σπανακόπιτα ΧΤ 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 102
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακόπιτα ΧΤ D40
ΚΩΔΙΚΟΣ 113
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.200-3.300
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 70-80
Σπανακόπιτα ΧΤ D32
ΚΩΔΙΚΟΣ 128
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 60-70
Τυρόπιτα 6άρα τεσσάρων τυριών
ΚΩΔΙΚΟΣ 96
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.800-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακόπιτα ΧΤ 15άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 112
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.200-3.300
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 50-60
Σπανακόπιτα ΧΤ 24άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 117
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών D32
ΚΩΔΙΚΟΣ 45
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.800-1.900
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακοτυρόπιτα 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 2
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Πρασόπιτα 6άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 35
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 45-55
Σπανακοτυρόπιτα D40
ΚΩΔΙΚΟΣ 13
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.200-3.300
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 70-80
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών D40
ΚΩΔΙΚΟΣ 22
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.000-3.100
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακοτυρόπιτα 15άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 12
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.200-3.300
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 50-60
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών 15άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 21
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.000-3.100
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Σπανακοτυρόπιτα 12άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 10
ΚΙΒΩΤΙΟ 5
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.600-3.700
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 50-60
Τυρόπιτα τεσσάρων τυριών 12άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 11
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 3.300-3.400
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 45-55
Μεσoγειακή πίτα
ΚΩΔΙΚΟΣ 24
ΚΙΒΩΤΙΟ 8
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 45-55
Πίτα τυρί-ντομάτα 4άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 4
ΚΙΒΩΤΙΟ 10
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 950-1.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 35-45
Μανιταρόπιτα D32
ΚΩΔΙΚΟΣ 88
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 40-50
Κοτόπιτα 4άρα
ΚΩΔΙΚΟΣ 95
ΚΙΒΩΤΙΟ 10
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 900-1.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 35-45
Σπανακοτυρόπιτα D32
ΚΩΔΙΚΟΣ 28
ΚΙΒΩΤΙΟ 6
Μ/Μ Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr) 1.900-2.000
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ () 180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min) 60-70