Όλη η νοστιμιά της παραδοσιακής πίτας σε ατομική μερίδα, έτοιμη για ψήσιμο! Με φρέσκο σπανάκι, γνήσια φέτα, ή με διάφορες γεμίσεις που φτιάχνουμε μόνοι μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φρέσκες πρώτες ύλες, τα χωριάτικα ατομικά πληρούν διάφορες απαιτήσεις για όλους τους πελάτες!
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μ/Μ
ΚΙΒΩΤΙΟ
ΒΑΡΟΣ (gr)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
ΧΡΟΝΟΣ (min)
56
Τυρόπιτα στριφτή
Τμχ.
40
240-250
180-200
30-35
53
Τυρόπιτα Γιαννιώτικη
Τμχ.
40
230-240
180-200
30-35
55
Πατατόπιτα
Τμχ.
40
240-250
180-200
30-35
100
Φλογέρα μανιτάρι-μπέικον
Τμχ.
40
200-210
180-200
30-35
54
Σπανακόπιτα στριφτή
Τμχ.
40
250-260
180-200
35-45
59
Σπανακόπιτα Γιαννιώτικη
Τμχ.
40
230-240
180-200
35-45
33
Τυρόπιτα τρίγωνη ατομική
Τμχ.
50
220-230
180-200
35-45
99
Φλογέρα φιλαδέλφεια
Τμχ.
40
200-210
180-200
30-35
127
Φλογέρα ολικής φιλαδέλφια- γαλοπούλα
Τμχ.
50
200-210
180-200
30-35
74
Πρασόπιτα στριφτή
Τμχ.
40
240-250
180-200
35-45
34
Σπανακόπιτα τρίγωνη ατομική
Τμχ.
50
230-240
180-200
35-45
41
Μπουρέκι λαχανικών
Τμχ.
40
230-240
180-200
30-35
97
Φλογέρα ελιά - ντομάτα
Τμχ.
40
200-210
180-200
30-35
Τυρόπιτα στριφτή
ΚΩΔΙΚΟΣ
56
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
240-250
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Τυρόπιτα Γιαννιώτικη
ΚΩΔΙΚΟΣ
53
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
230-240
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Πατατόπιτα
ΚΩΔΙΚΟΣ
55
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
240-250
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Φλογέρα μανιτάρι-μπέικον
ΚΩΔΙΚΟΣ
100
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
200-210
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Σπανακόπιτα στριφτή
ΚΩΔΙΚΟΣ
54
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
250-260
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Σπανακόπιτα Γιαννιώτικη
ΚΩΔΙΚΟΣ
59
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
230-240
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Τυρόπιτα τρίγωνη ατομική
ΚΩΔΙΚΟΣ
33
ΚΙΒΩΤΙΟ
50
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
220-230
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Φλογέρα φιλαδέλφεια
ΚΩΔΙΚΟΣ
99
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
200-210
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Φλογέρα ολικής φιλαδέλφια- γαλοπούλα
ΚΩΔΙΚΟΣ
127
ΚΙΒΩΤΙΟ
50
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
200-210
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Πρασόπιτα στριφτή
ΚΩΔΙΚΟΣ
74
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
240-250
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Σπανακόπιτα τρίγωνη ατομική
ΚΩΔΙΚΟΣ
34
ΚΙΒΩΤΙΟ
50
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
230-240
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
35-45
Μπουρέκι λαχανικών
ΚΩΔΙΚΟΣ
41
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
230-240
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35
Φλογέρα ελιά - ντομάτα
ΚΩΔΙΚΟΣ
97
ΚΙΒΩΤΙΟ
40
Μ/Μ
Τμχ.
ΒΑΡΟΣ (gr)
200-210
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (℃)
180-200
ΧΡΟΝΟΣ (min)
30-35