ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ >

Γιατί διαφέρουμε

Αν έπρεπε να συνοψίσουμε σε μία λέξη της τη φιλοσοφία της επιχείρησής μας, η λέξη αυτή θα ήταν ο σεβασμός.

σεβασμός προς το προϊόν που παράγουμε
σεβασμός προς τους πελάτες και συνεργάτες μας,
σεβασμός προς τους προμηθευτές μας.


Ο σεβασμός στο προϊόν ξεκινάει από την πρώτη ύλη - πάντοτε φρέσκια και ελληνική. Ανήκουμε στους ελάχιστους οι οποίοι χρησιμοποιούν πραγματικά φρέσκο σπανάκι, φρέσκα λαχανικά, ελληνική φέτα και ελαιόλαδο. Όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα μας παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και ελληνικές προδιαγραφές παραγωγής ασφαλούς και σταθερής ποιότητας. Το ISO 22000:2005 από το διεθνή φορέα της Bureau Veritas έρχεται να πιστοποιήσει τις προσπάθειες μας. Προσπάθειες που πηγάζουν όχι από τα πρέπει, αλλά από τα θέλω μας. Η αληθινή επιβράβευση όμως έρχεται από τα συγχαρητήρια όλων των αρμόδιων φορέων για την καθαριότητα και τη συνέπεια της παραγωγής μας, και κυρίως, από την ολοένα αυξανόμενη και επαναλαμβανόμενη πελατεία μας.

Δεν κάνουμε καμία υποχώρηση στην ποιότητα, καθώς αυτή η άριστη ποιότητά μας καθιέρωσε, μας αναπτύσσει και μας διαφοροποιεί στο χώρο των προϊόντων ζύμης.


Ο σεβασμός και η καλλιέργεια στενών σχέσεων με τους πελάτες μας είναι εξίσου σημαντικά. Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες μας και αρχή μας είναι να τους αντιμετωπίζουμε με συνέπεια και ευγένεια. Στοχεύουμε σε γνήσιες, προσωπικές σχέσεις με όλους όσους μας εμπιστεύονται, και να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες τους άμεσα και αποτελεσματικά.

Τις ίδιες αρχές ακολουθούμε και με τους προμηθευτές μας, ώστε να μπορούμε πάντα να παίρνουμε το καλύτερο, για να δίνουμε το καλύτερο.


Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που θέλει να είναι περήφανη για τη δουλειά της.
Και αυτή η επιθυμία είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.